torsdag 23. juni 2011

Velkommen hit!

Ja, så har også jeg slengt meg på blogg-trenden. Hvem er så jeg? - Jeg er en jente på 21 år som  01.01.11 bestemte meg for å endre livsstil. Jeg begynte med de vanlige slanketipsene, som å spise mindre fett og kalorier. Jeg ble fort smalere, men jeg syntes det var vanskelig å holde meg til dietten. Etter en stund begynte jeg å snuse litt på lavkarbo og syntes det hørtes spennende ut. Som alle andre var jeg selvfølgelig redd for tette blodårer etc. Etter å ha lest "Frisk med Lavkarbo" bøkene, er jeg ikke det lenger.

Jeg gikk helt over til lavkarbo i mars og har siden da lært litt av hvert. Jeg hadde vanskelig for å la vær å skeie ut i helgene. Med mye besøk osv er det lett at det blir servert både kaker og brus og for en karbo-elsker som meg er det ikke lett å si nei. Jeg har blitt flinkere nå! Jeg har lagt om tankegangen litt. Før fikk jeg nesten dårlig samvittighet hvis jeg ikke smakte på ALLE kakene som ble servert i en bursdag (de kunne jo være uimotståelig gode!). Når jeg er i selskaper nå sier jeg til meg selv: "Tenk så mange kakestykker du IKKE har spist!" og får meget god samvittighet og føler meg sterk!


Hvor mange karbohydrater jeg spiser om dagen, kommer an på. Jeg ligger som regel på rundt 50g. Jeg går blir smalere og smalere, til min store glede!

Håper du vil fortsette å lese bloggen min!

- Frøken Lavkarbo

2 kommentarer: